Naslovna Naš tim Član tima

Dr. dent. med. Ljiljana Peharda Ivić

Protetika, Estetska stomatologija, Implantologija, Estetika lica
Dr. dent. med.
Dr. dent. med. Ljiljana Peharda-Ivić diplomirala je 1993. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

O našoj doktorici

Dr. dent. med. Ljiljana Peharda-Ivić diplomirala je 1993. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pripravnički staž obavlja u Domu zdravlja Trešnjevka u Zagrebu. Od 1995. godine počinje raditi u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske u stomatološkoj ordinaciji u Varaždinu. Tamo stiče mnogo znanja i iskustva te 2005. godine otvara svoju privatnu praksu. Kontinuirano se educira i usavršava svoje znanje na stručnim kongresima i simpozijima, u Hrvatskoj i u inozemstvu. Stručnost, znanje i pračenje najnovijih dostignuća u području dentalne medicine njen su imperativ.

Uz veliki entuzijazam primjenjuje nova znanja i novosti u dentalnoj medicini u svojoj ordinaciji, a tako i stalno proširuje paletu svojih stomatoloških usluga, a svoju djelatnost sve više usmjeruje prema estetskoj stomatologiji. Poseban naglasak usmjeren je na imlantologiju i ugradnju implantata, što je budućnost u današnjoj dentalnoj medicini. Usavršava kontinuirano svoje kliničke vještine iz područja implantologije na renomiranim svjetskim i hrvatskim kongresima i klinikama, s posebnim naglaskom na OSSTEM imlantate, za koje posjeduje i certifikat za njihove primjenu. U području estetike lica, certifirana je doktorica dentalne medicine za primjenu hijaluronskih filera. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica, čiji je i počasni član.Posjeduje vještine za potpunu nekiruršku remodelaciju lica uz pomoć hijaluronskih filera koju završava u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica, pod mentorstvom renomiranih liječnika u tom području: dr, Siniša Glumičić i dr. Tomica Bagatin.Educirana je i certificirana liječnica za ortodonciju za odrasle pacijente , ortodonski koncept SIX MONTH SMILES.

Kontinuirano usavršavanje

U svakodnevno praksi na prvom mjestu su joj znanje, stručnost i pravila struke od kojih ne odustaje, ali i velika motiviranost i angažman usmjeren prema estetici i zadovoljstvu pacijenta. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog liječničkog zbora. Kontinuirano se educira i usavršava svoje znanje na stručnim kongresima i simpozijima, u Hrvatskoj i u inozemstvu. Stručnost, znanje i pračenje najnovijih dostignuća u području dentalne medicine njen su imperativ.

card payment
Izrada web stranica - Fer Projekt