Naslovna Naše usluge Ortodoncija

Ortodoncija (ortodont) Varaždin

Ortodoncija
Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem položaja zubi.

Za savršeno ravne zube

Osmijeh je prva stvar koju zamijetimo kod drugih ljudi i ne kaže se bez razloga da lijep osmijeh otvara sva vrata, zar ne?

U želji da našim klijentima pružimo cjelokupnu brigu o ljepoti i zdravlju njihovog osmijeha, proširili smo ponudu stomatoloških usluga našeg Dental centra.

Od sada u sklopu široke ponude Dental centra Ivić-Peharda moći ćete pronaći ortodonciju, vrhunsku stomatološku terapiju za zdrav i lijep osmijeh.

Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i čeljusti te uspostavljanjem normalne funkcije živačnog sustava.

Ortodoncija

Six Month Smiles Estetska ortodoncija

U našem dentalnom centru nudimo Six Month Smiles estetsku ortodonciju. TO JE ESTETSKA ORTODONCIJA za odrasle sa prozirnim i udobnim bravicama koje omogućuju brze i efikasne rezultate kod zbijenih, iskrivljenih i razmaknutih zuba, zubi među kojima je razmak (dijastema). Prosječno vrijeme terapije traje šest mjeseci.

Što je Six Month Smiles terapija?

Six Month Smiles iznimno je diskretan, estetski fiksni aparatić minimalističkog dizajna, sastavljen od bravica i tanke žice u boji Vaših zuba. Moderna tehnologija i pomno digitalno planiranje terapije omogućuju mu veoma brzo, ali nježno ispravljanje zuba. Six Month Smiles metoda namjenjena je odraslim pacijentima iznad 18 godina i nije invazivna, što znači da za ispravljanje i prekrasan osmijeh nije potrebno opsežno brušenje zdravih zuba.

Jesam li ja kandidat/kinja za Six Month Smiles?

Ako ste stariji od 18 godina i Vaša preporučena terapija ne uključuje pomicanje kutnjaka ili veće korekcije zagriza, ovo je idealna ortodontska metoda za Vas. Ona je zamišljena za ispravljanje zbijenih, isturenih i rotiranih zuba, previsoko postavljenih očnjaka, zatvaranje dijasteme (razmaka), pa čak i određene intervencije u zagrizu (križni zagriz, duboki zagriz).

Kako djeluje Six Month Smiles aparatić?

Za razliku od mobilnog Inman Alignera, ovaj jedinstveni aparatić ne pomiče samo prednje zube, već djeluje sve od jedinica do kutnjaka, što mu omogućava ispravljanje šireg spektra nepravilnosti. Žica i bravice postavljaju se od šestice do šestice, a blage sile vrše nježan, no konstantan pritisak na zube. Ključ brzog djelovanja nije jače stezanje bravica, nego potpuno nova tehnologija i detaljno planirano, usmjereno ispravljanje, uz pomoć titanske žice.

Mogu li nositi aparatić samo na jednoj čeljusti?

Za razliku od nekih drugih vidova ortodoncije, za uspješnost Six Month Smiles terapije, zbog čeljusnih je odnosa, u velikoj većini slučajeva potrebno nositi aparatić na obje čeljusti.

Za funkciju vašeg osmijeha

Pod ortodoncijom podrazumijevamo dijagnostiku, preventivu, interceptivu te liječenje svih oblika malokluzija zuba i okolnih struktura kraniomandibularnog sustava. Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mjestu kao i nepravilan rast i razvoj čeljusti narušavaju estetiku lica i utječu na zdravlje u cjelini.

Ortodoncija

Pošalji upit

Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
card payment
Izrada web stranica - Fer Projekt