Naslovna Naše usluge Zubni implantati

Zubni implantati Varaždin

Zubni implantati
Ako vam nedostaje jedan ili više zuba, tada su zubni implantati najbolje rješenje.

Zašto ugraditi zubne implantate

Ako vam nedostaje jedan ili više zuba, tada su zubni implantati najbolje rješenje.

Njihova najveća prednost je ta što vam omogućuju da se samouvjereno smijete, pričate, jedete i uživate u svakodnevnim aktivnostima bez razmišljanja o nedostatku zuba.

Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji našeg Dental Centra i dentalnog laboratorija, proces ugradnje implantata sigurniji je i jednostavniji zahvaljujući vrhunskim mogućnostima 3D dijagnostike.

Zubni implantat nadomješta izgubljeni prirodni korijen zuba te se kiruškim putem ugrađuje u čeljust kako bi služio kao sidro za zubnu krunicu ili most. Prednosti kod ugradnje implantata leže u tome što su trajno i stabilno rješenje.

Stoga, ako Vam nedostaje jedan ili više zuba, a želite se ponovno smijati i živjeti ugodnije, imamo odlične vijesti za Vas! Zubni implantati su Vaše najbolje rješenje.

Zubni implantati
Zubni implantati

Brz i bezbolan postupak ugradnje zubnih implantata

Garancija
Garancija

Višegodišnja garancija na implantološke radove

Podrška pacijentima
Podrška pacijentima

Tu smo za vas prije, za vrijeme i nakon svakog zahvata

Vrhunski stručnjaci implantologije

Implantati su izrađeni od titana te su savršeno kompatibilni s koštanim tkivom. Upravo je to razlog zašto su najbolja zamjena za prirodni korijen. Zubni Implantat može nositi jednu zubnu krunicu ili služiti kao nosač zubnog mosta te, ukoliko ga ugrađuju stručnjaci, ima cjeloživotni vijek trajanja.

S obzirom na to da je ugrađivanje zubnih implantata kirurški zahvat, jako je bitno da se oslanjate na iskusne i stručne ruke. Dr. Ljiljana Peharda Ivić je vrhunski specijalist s dugogodišnjim iskustvom na području implantologije te će Vam osigurati da cijeli zahvat prođe savršeno.

  • Brz i bezbolan postupak
  • Višegodišnja garancija na ugradnju
  • Brže do novog osmijeha
  • 98% uspješnost ugradnje

Dijagnoza i plan terapije

Dijagnoza se uspostavlja uz pomoć CT digitalnog skenera preko kojeg možemo dobiti preciznu 3D vizualizaciju zubnih struktura i provjeru stanja koštanog tkiva.

Na osnovu dobivenih podataka provodi se odabir odgovarajuće terapije, kreira se plan liječenja te se određuje vremenska i financijska konstrukcija.

Implantatima opskrbljujemo gubitak jednog ili više zuba, a također i totalnu bezubost, koja se rješava implantološkim konceptom ALL ON 4 ili ALL ON 6.

Dobar i kvalitetan implantant i uz znanjem poduprtu implantaciju vašeg doktora dentalne medicine, daje vam dugogodišnju garanciju. Za sve implantološke zahvate izdajemo certifikate.

Kirurški zahvat postavljanja implantata

Implantat se kirurški ugrađuje u kost. Sam proces ugradnje jednog implantata je vrlo brz i traje oko 15 minuta. Postupak je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Nakon ugradnje implantata u čeljust, slijedi razdoblje oporavka od 3 do 6 mjeseci tijekom kojeg implantat srasta s kosti (ukoliko je implantat stabilan, tijekom zarastanja, može se nositi i privremena krunica).

Zubni implantati

Završna faza - konačni trajni rad

Nakon perioda oporavka i uspješnog srastanja s kosti, na implantat se postavlja gingivoformer koji oblikuje zubno meso za protetski nadomjestak.

Prilikom skidanja gingivoformera (nakon 7 dana) uzima se otisak za izradu protetskog rada te u suradnji s dentalnim laboratorijskim tehničarima planiramo izgled zuba.

U našem Dental Centru koristimo isključivo visokokvalitetne certificirane dentalne implantatološke sustave s tradicijom kao što je OSSTEM implantološki sistem, koji svojom dugogodišnjom primjenom na svjetskoj razini i petogodišnjom primjenom u ordinaciji, garantira kvalitetom i pouzdanošću, a poduprijet je izvrsnom tehnologijom izrade.

OSSTEM implantološki sistemi spadaju pod najbolje vrste implantata na svijetu, te su nositelji poznate kvalitete i tradicije.

Kontraindikacije za ugradnju gotovo da i ne postoje. Njihova ugradnja zahtijeva visoku educiranost doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara kao i tehnološki opremljene ordinacije.

Pošalji upit

Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
card payment
Izrada web stranica - Fer Projekt