Naslovna Naše usluge Estetska stomatologija

Estetska stomatologija Varaždin

Estetska stomatologija
Specijalizirani smo na području estetske i restaurativne dentalne medicine, u koju spadaju keramičke ljuskice, kompozitne ljuske, predivne cirkonkeramičke krunice, koje svojim izgledom potpuno imitiraju prirodnost i transparentnost u boji prirodnog zuba, a bojom zuba možemo dobiti jako željeni tzv. ‘HOLLYWOODSKI OSMIJEH’.

Za vaš novi, savršeni osmijeh

Specijalizirani smo na području estetske i restaurativne dentalne medicine, te na području implantologije, što potvrđujemo svojim višegodišnjim aktivnim djelovanjem i iskustvom.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja.

U našem centru dentalne medicine posebna se pozornost usmjerava na estetiku uz bezuvjetnu primjenu pravila struke. Koristimo najmodernije i najkvalitetnije materijale, kako bi Vaš osmijeh bio ogledalo zdravlja i ljepote.

NIJE SVAKOM ZUBU UVIJEK POTREBNA PROTETSKA NADOKNADA.

Uz mnogo znanja i iskustva, moguće je i ispunima (plombama) zaštititi zube od daljnjeg propadanja, te također omogućiti izuzetnu estetiku i prirodnost izgleda, te dugogodišnju funkciju.

Estetska stomatologija

Zubne ljuskice (Veneers)

Keramičke ljuskice ili Veneers jedno su od najčešćih rješenja u suvremenoj estetskoj stomatologiji za postizanje ‘hollywoodski bijelog osmijeha’.

To su tanki prozirni porculanski listići koji se lijepe na prednju površinu zuba, a mogu se koristiti za ispravljanje mnogih nepravilnosti poput oblika, veličine, položaja i boje zuba.

Ako želite vratiti samopouzdanje, ljuskice su idealno rješenje za postizanje skladno oblikovanih zubi i blistavo bijelog osmijeha.

  • Izbjeljivanje zubi
  • Zubni nakit
  • Keramičke ljuskice (veneers)
  • Pjeskaranje zubi

Sve je više zahtjeva za blistavim osmijehom, te sjajnim i bijelim zubima, no i sve više pitanja o mogućim nuspojavama postupaka za izbjeljivanje, te oštećenjima zuba.

Proizvodi za izbjeljivanje zuba znanstveno su ispitani i sigurni za Vaše zube te ne dovode do  oštećenja zubne strukture. Zubi koji se izbjeljuju moraju biti potpuno zdravi  a gingivu, odnosno zubno meso, zaštićujemo posebnim preparatom koji onemogućava njegovu iritaciju. Rezultat su savršeno bijeli zubi .

Nuspojava kod izbjeljivanja može se pojaviti u obliku privremene preosjetljivosti zubiju, a ista nestaje unutar par dana od primjene tretmana.

Estetska stomatologija

Pošalji upit

Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
card payment
Izrada web stranica - Fer Projekt