Naslovna Naše usluge Estetika lica

Estetika lica

Estetika lica
U našoj ordinaciji možete svom licu vratiti mladost i svježinu u kratkom roku, uz hijaluronsku kiselinu, razne mezoterapijske bustere koji zatežu kožu lica i vraćaju joj izgubljeni volumen i tonus.

Estetski tretmani u Varaždinu

U našoj ordinaciji možete svom licu vratiti mladost i svježinu aplikacijom filera, koji doslovno briše bore sa Vašeg lica, dajući vam svjež i blistav izgled.

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu kroz boranje i atrofiju kože.

Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline.

Injektibilni dermalni fileri sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda.

Estetika lica

Duži rezultati tretmana

Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća. Također dermalni fileri namjenjeni su i revitalizaciji kože, čime se vraća mladenački izgled i svježina. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina.

Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je u tome što je rezultat trenutačno vidljiv.

Dermalni fileri su materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine, čime koži vraćamo njezinu elastičnost i zategnutost , odnosno radimo blagi lifting Vaše kože.

Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka te za povećanje volumena usana.

Također, koristimo ih i za konturiranje jagodica na licu i linija brade, rehidriranje i pomlađivanje kože vrata i dekoltea te pomlađivanje kože na rukama.

Estetika lica
Estetika lica

Prirodni i suptilni rezultati

Svaka žena danas sanja o bezvremenskoj ljepoti.

Hijaluronska kiselina sastavni je dio našeg organizma, odnosno kože, te je sam postupak u rukama stručne osobe, odnosno doktora koji je educiran za taj postupak, potpuno siguran za vas.

Za uklanjanje mimičkih bora na čelu, oko očiju i između obrva koristi se preparat VISTABEL, razrijeđeni protein koji se injektira direktno u mišić i time zateže kožu lica.

Zato volite svoju kožu, volite sebe i izgledajte i osjećajte se ljepše i mlađe.

Estetika lica

Pošalji upit

Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
card payment
Izrada web stranica - Fer Projekt