Za savršeno ravne zube

Osmijeh je prva stvar koju zamijetimo kod drugih ljudi i ne kaže se bez razloga da lijep osmijeh otvara sva vrata, zar ne?

U želji da našim klijentima pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje njihovog osmijeha, proširili smo ponudu stomatoloških usluga našeg Dental centra.

Od sada u sklopu široke ponude Dental centra Ivić Peharda moći ćete pronaći ortodonciju, vrhunsku stomatološku terapiju za zdrav i lijep osmijeh.

Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i čeljusti te uspostavljanjem normalne funkcije žvačnog sustava.

Ortodoncija

Six Month Smiles Estetska ortodoncija

Što je Six Month Smiles terapija?

Six Month Smiles iznimno je diskretan, estetski fiksni aparatić minimalističkog dizajna, sastavljen od bravica i tanke žice u boji Vaših zuba. Moderna tehnologija i pomno, digitalno planiranje terapije omogućuju mu veoma brzo, ali nježno ispravljanje zuba. Six Month Smiles metoda namjenjena je odraslim pacijentima iznad 18 godina i nije invazivna, što znači da za ispravljanje i prekrasan osmijeh nije potrebno opsežno brušenje zdravih zuba.

Jesam li ja kandidat/kinja za Six Month Smiles?

Ako ste stariji od 18 godina i Vaša preporučena terapija ne uključuje pomicanje kutnjaka ili veće korekcije zagriza, ovo je idealna ortodontska metoda za Vas. Ona je zamišljena za ispravljanje zbijenih, isturenih i rotiranih zuba, previsoko postavljenih očnjaka, zatvaranje dijasteme (razmaka), pa čak i određene intervencije u zagrizu (križni zagriz, duboki zagriz).

Kako djeluje Six Month Smiles aparatić?

Za razliku od mobilnog Inman Alignera, ovaj jedinstveni aparatić ne pomiče samo prednje zube, već djeluje sve od jedinica do kutnjaka, što mu omogućava ispravljanje šireg spektra nepravilnosti. Žica i bravice postavljaju se od šestice do šestice, a blage sile vrše nježan, no konstantan pritisak na zube. Ključ brzog djelovanja nije jače stezanje bravica, nego potpuno nova tehnologija i detaljno planirano, usmjereno ispravljanje.

Mogu li nositi aparatić samo na jednoj čeljusti?

Za razliku od nekih drugih vidova ortodoncije, za uspješnost Six Month Smiles terapije zbog čeljusnih je odnosa u velikoj većini slučajeva potrebno nositi aparatić na obje čeljusti.

Za funkciju vašeg osmijeha

Pod ortodoncijom podrazumijevamo dijagnostiku, preventivu, interceptivu te liječenje svih oblika malokluzija zuba i okolnih struktura kraniomandibularnog sustava. Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mjestu kao i nepravilan rast i razvoj čeljusti narušavaju estetiku lica i utječu na zdravlje u cjelini. Ortodoncija kreira zagriz, a od zagriza počinje statika cijelog tijela.

Najnapredniji prozirni aparatić za zube koji će transformirati vaš osmijeh i život. Izravnava vaše zube pomoću niza gotovo nevidljivih udlaga, koje su posebno izrađene po vašim zubima i vrlo se lako mogu skinuti i stavljati. Kada jedna udlaga napravi pomak za koji je dizajnirana, zamjenjuje se drugom iz tjedna u tjedan, tako se i vaši zubi pomiču i čine savršen osmijeh.

Uočavamo anomalije u vašem osmijehu i upućujemo vas najboljem specijalistu sa kojim surađujemo.

Naš tim stručnjaka

Nazovite nas