Za vaš novi, savršeni osmijeh

Specijalizirani smo na području estetske i restaurativne dentalne medicine te na području implantologije, što potvrđujemo svojim višegodišnjim aktivnim djelovanjem i iskustvom.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja.

U našem centru dentalne medicine posebna se pozornost usmjerava na estetiku uz bezuvjetnu primjenu pravila struke. Koristimo najmodernije i najkvalitetnije, te mnoge druge preparate kompozitnih (bijelih) materijala.

Uz znanje i vještine moguće je ispunima (plombama)  zaštititi zube od daljnjeg propadanja te također omogućiti izuzetnu estetiku i prirodnost izgleda te dugogodišnju funkciju.

Zubne ljuskice venners

Zubne ljuskice (Veneers)

Keramičke ljuskice ili Veneers jedno su od najčešćih rješenja u suvremenoj estetskoj stomatologiji za postizanje ‘hollywoodski bijelog osmijeha’.

To su tanki prozirni porculanski listići koji se lijepe na prednju površinu zuba, a mogu se koristiti za ispravljanje mnogih nepravilnosti poput oblika, veličine, položaja i boje zuba.

Ako želite vratiti samopouzdanje, ljuskice su idealno rješenje za postizanje skladno oblikovanih zubi i blistavo bijelog osmijeha.

  • Izbjeljivanje zubi
  • Zubni nakit
  • Keramičke ljuskice (veneers)
  • Pjeskaranje zubi
Zubni nakit

Izbjeljivanje zubi

Sve je više zahtjeva za blistavim osmjehom te sjajnim i bijelim zubima, no i sve više pitanja o mogućim nuspojavama postupaka za izbjeljivanje te oštećenjima zuba.

Proizvod zube izbjeljuje sigurno i bez ikakvih oštećenja zubne strukture, djelujući isključivo kemijski, te je na taj način znanstveno dokazana dugotrajnija postignuta bjelina, nego kod korištenja raznih lampi ili lasera.

Naime, ključ je u sporijem (tijekom 2-3 puta u stomatološkoj oridnaciji) ali dalekodugotrajnijem i konkretnijem konačnom rezultatu, jer proizvod kemijski rastvara pigmentirane, obojane čestice u zubnoj strukturi, umjesto da ih samo prividno „ zamaskira“ (u američkoj terminologiji značajna je razlika između termina „bleaching“ što bi bilo postignuto drugim metodama i „whitening“ koja se postiže našom kemijskom metodom izbjeljivanja).

Nuspojava može biti privremena preosjetljivost zubiju koja nestaje unutar par dana nakon tretmana.

Izbjeljivanje zuba

Naš tim stručnjaka

Nazovite nas