Estetski tremani u Varaždinu

U našoj ordinaciji možete svom licu vratiti mladost i svježinu aplikacijom Filera, koji doslovno briše bore sa Vašeg lica, dajući vam svjež i blistav izgled.

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu kroz boranje i atrofiju kože.

Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline.

Injektibilni dermalni fileri sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda.

Estetski zahvati na licu

Duži rezultati tretmana

Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća. Također, dermalni fileri namjenjeni su revitalizaciji kože i izraza lica, čime se vraća mladenački izgled i svježina. Zbog svog učinka, brzo su zauzeli važnu ulogu u estetskim zahvatima i postali iznimno popularni među pacijentima različitih dobnih skupina.

Za pacijente koji planiraju pomlađivanje lica ubrizgavanjem dermalnih filera, najveća prednost je što je nakon zahvata učinak korekcije bora ili popunjavanja defekta trenutačno vidljiv.

Dermalni fileri su materijali koji se ubrizgavaju ispod ili u različite slojeve dermisa kože s ciljem podizanja njene površine.

Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka te za povećanje volumena usana.

Također, koristimo ih i za konturiranje jagodica na licu i linija brade, rehidriranje i pomlađivanje kože vrata i dekoltea te pomlađivanje kože na rukama.

Prirodni i suptilni rezultati

Svaka žena danas sanja o bezvremenskoj ljepoti.

Hijaluronska kiselina sastavni je dio našeg organizma, odnosno kože, te je samo postupak u rukama stručne osobe, odnosno doktora koji je educiran za taj postupak potpuno siguran za vas.

Za uklanjanje mimičkih bora na čelu, oko očiju i između obrva koristi se preparat VISTABEL, razrijeđeni protein koji se injektira direktno u mišić i time zateže kožu lica.

Zato volite svoju kožu, volite sebe i izgledajte i osjećajte se odlično i mlađe.

Naš tim stručnjaka

Nazovite nas