Hrvatska kao destinacija za dentalni turizam

Hrvatska je jedna od najzanimljivijih turističkih destinacija u svijetu, zbog svojih prirodnih ljepota, još uvijek nataknute prirode i spoja mediteranske i kontinentalne klime. U toj turističkoj ponudi vrlo je zanimljiv turistima i dentalni turizam, zbog znatno nižih cijena, od 3 do 5 puta, zavisno od usluge, a usto su te usluge u dentalnoj medicini kvalitetne i profesionalno odrađene.

Zbog nižeg standarda naših građana, cijene našeg rada i naših usluga, su puno jeftinije,ali moderne tehnologije i oprema naše ordinacije, kao i stručnost, znanje i profesionalnost naših liječnika je u samom vrhu današnje dentalne medicine u Europi. Uz ordinaciju Dental centar Ivić Peharda radi i dentalni laboratorij opremljeni najsuvremenijom CAD CAM tehnologijom te su svi protetski radovi izrađeni po najvišim svjetskim standardima uz brzu i preciznu komunikaciju doktora dentalne medicine i dentalnog tehničara.

Stoga spojite ugodno sa korisnim.

Brza ugradnja

Vaš novi osmijeh u svega nekoliko dana

Podrška pacijentima

Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja

Garancija

Na sve naše implanto protetske radove dajemo garanciju

Neponovljivo iskustvo

Dođite i uživajte u ljepotama sjeverozapadne Hrvatske, u ugodnoj atmosferi naše ordinacije, a usto uložite u svoje zdravlje i vratite se sa ljepšim osmjehom na licu.

Jer lijep osmijeh djeluje čudesno, ljudima kojim ga dajete, a Vama daje mnogo novih mogučnosti.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

Ljiljana Peharda Ivić,dr.med.dent

  • Moderno opremljena klinika
  • Ugodan i prijateljski ambijent
  • Individualni pristup pacijentu
  • Posjetite barokni Varaždin
4

Naš stručni tim

Nazovite nas